Søk

Bestill profilpakke med nytt miljømerke!

Miljømerket – et tegn på at du er en profesjonell aktør som tar ansvar.

Vi innfører nå en ny merkeordning for å skape bevissthet og stolthet rundt gjenvinning av brukte dekk.

Miljømerket tildeles de som slutter seg til kravene vi stiller til systematisk innrapportering ved import, og som har tegnet samarbeidsavtale med Norsk Dekkretur. Miljømerket viser at bedriften er seriøs og tar det nødvendige profesjonelle ansvaret for innsamling og gjenvinning av kasserte dekk.

Hvis du er importør av dekk eller kjøretøy og ikke har avtale med oss, kan du registrere deg her. Du kan også lese mer om det å være avtalepartner her.

Avtalepartnere kan bruke miljømerket aktivt i butikk/utsalg, i annonser, på egen nettside osv. Profilpakken kan bestilles kostnadsfritt ved å sende en mail til post@dekkretur.no.

Profilpakken består av en plakett i børstet aluminium og to typer klistremerker, digitale versjoner av miljømerkene, samt dokumentasjon som kan benyttes ved anbud til bedrifter eller myndigheter.

Norsk Dekkretur AS er eneste godkjente innsamlings- og gjenvinningssystem for kasserte dekk. Dette innebærer at alle ledd i vårt system tilfredsstiller myndighetenes krav til avfalls- og gjenvinningsbehandling.

 

Til topp